OVER ONS

All-Fix BVBA is opgericht in 2005 en heeft zich gespecialiseerd tot een gevestigde waarde in de bouwsector.
Wij zijn de ideale partner voor al uw werken. Zowel voor het renoveren als de afwerking van uw woning, kantoor, winkel, horeca- of industriebouw.
Met onze vakbekwame mensen garanderen we een perfecte afwerking volgens de regels van de kunst en komen tegemoet aan Uw wensen en Uw budget.

Uw Plafonds en wanden zijn in goede handen bij ALL-FIX BVBA! Zaakvoerder Rudi Lovsin en zijn 9 trouwe medewerkers voorzien de volledige en nauwkeurige plaatsing van al uw plafonds en wanden – in de beste materialen en naar uw smaak afgewerkt. Wij zijn evenveel thuis in de plaatsing van plafonds en muren met gipskartonplaten als het zorgvuldig aanbrengen van tegelplafonds en lamellenplafonds. Daarnaast verzorgen wij ook uw deuren en ramen, en maken we hele gebouwen brandveilig. Bewijs van onze niet aflatende nadruk op kwaliteit zijn tevreden klanten gespreid over heel Vlaanderen en Nederland, met de meest uiteenlopende gebouwen: fabriekshallen, interieurs, winkels, ziekenhuizen, kantoren…

Bouwspecialisatie: verbouwingen en renovaties

Niet alleen wanden en plafonds liggen binnen onze mogelijkheden. Over de jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan in het renoveren van woningen en kosten-efficiënte verbouwingen. Of u nu een zolder wil opwerken tot een nieuwe slaapkamer of u wenst eindelijk die droombadkamer – kom eens praten met ons! Of nog beter: ALL-FIX BVBA komt met plezier eens langs bij u! ALL-FIX BVBA, uw aanspreekpunt voor wanden, plafonds, schilderwerken, vloeren, ramen, deuren, sanitair, tegels, elektriciteit, dakwerken… kortom alles wat met uw huis of gebouw te maken heeft.