SIERPLAFONDS & SIERLIJSTEN

Een waaier aan mogelijkheden

Plafonds hoeven er vandaag niet langer strak en sober uit te zien. De ideale oplossing hiervoor zijn onder meer de sierplafonds. Gipskarton laat u toe om uw sierplafonds een heel andere look te geven, dit zowel in een modern, rustiek als klassiek interieur.

Verlicht de ruimte vanuit het sierplafond

Ingewerkte verlichting geeft meteen een heel andere uitstraling aan uw ruimte. Door het integreren van uw verlichting heeft u meteen een functioneel sierplafond. Gyproc is hiervoor dan ook een ideaal materiaal. Het leent zich perfect om bijvoorbeeld indirecte of directe verlichting in te bouwen, afhankelijk van de sfeer die u wilt creëren.

Klassieke of moderne plafonds?

Kiest u voor een klassiek sierplafond? Gipskarton kan perfect gebruikt worden in combinatie met klassieke sierlijsten.

Maar ook voor een modern interieur kan u gebruik maken van sierplafonds. Gyproc hoeft ook niet steeds rechtlijnig of heel sober te zijn. Gipskarton bestaat namelijk ook in uitvoeringen waarmee u perfect bogen en golven in uw nieuwe plafonds kan verwerken.

Nieuwe plafonds? Sierlijsten mogen niet ontbreken!

Niet alleen verbouwingen hebben baat bij sierplafonds. Ook bij nieuwbouw projecten kan u perfect gebruik maken van plafond sierlijsten in gipskarton.

Welke stijl sierplafonds u ook verkiest, dankzij de bijkomende accessoires in gipskarton zoals moderne of klassieke rozetten, strakke of moderne plafond sierlijsten, ontwerpt u zelf uw eigen nieuwe plafond.

All-flix staat u bij met raad en daad

All-fix biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het plaatsen van sierplafonds.Gyproc plafonds kennen voor All-fix, dankzij een uitgebreide ervaring nog weinig geheimen.

Sierlijsten plafonds? Samen met u bekijken we dan ook graag uw project en gaan steeds op zoek naar de beste oplossing voor uw sierplafonds, welke stijl u ook verkiest.

knop