SCHEIDINGSWANDEN

Creëer extra ruimtes

Zoekt u scheidingswanden voor uw kantoor of voor bij u thuis? All-fix kan u hierbij helpen. Een scheidingswand aanbrengen in een bestaande kamer laat u toe om extra ruimtes te gaan creëren. Bij hedendaagse bouwprojecten gaat men ook steeds vaker een scheidingswand gebruiken in gipskarton wanneer deze geen dragende functie vereist.

Scheidingswanden voor uw kantoor

Ook in uw kantoor kan All-fix een extra scheidingswand plaatsen. Scheidingswanden helpen niet alleen om bijkomende afzonderlijke ruimtes te creëren voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers. Ook achteraf is een lichte scheidingswand eenvoudig en snel bij te plaatsen. En wanneer u na verloop van tijd terug een andere indeling zou nodig hebben, kunnen deze scheidingswanden met een minimum aan breekwerk terug worden weggehaald.

Scheidingswand met decoratief karakter

Scheidingswanden geven ook vaak een decoratieve meerwaarde aan uw werk- of leefomgeving. U kan bijvoorbeeld uw verlichting in de scheidingswanden voorzien. Een extra scheidingswand kan ook uitgewerkt worden met boorden of nissen, die u dan kan gebruiken om bijvoorbeeld decoratie neer te zetten of als boekenrek te gebruiken.

Scheidingswanden bij u thuis

Heeft u een open zolder waar u aparte kamers wil? All-fix plaatst alle nodige scheidingswanden. Een open kille ruimte wordt omgetoverd tot een aantal knusse kamers, voor u en uw familie. Scheidingswanden in gyproc zijn de perfecte oplossing, niet alleen op gebied van moduleerbaarheid maar ook voor warmte- en geluidisolatie alsook voor brandveiligheid.

U zoekt een betrouwbare partner voor een extra scheidingswand? Kantoor of zolder zijn dringend aan een nieuwe indeling toe? All-fix helpt u graag met het plaatsen van scheidingswanden bij elk nieuwbouw project of renovatie!

knop